Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Motivisanje zaposlenih

U utorak, 26. juna, od 17:30h, putem LIVE STREAMA možete pratiti predavanje „Motivisanje zaposlenih”.

0Zaposleni rade bolje kad su srećni i kad osećaju da ih njihova organizacija ceni. Tada su produktivniji i kreativniji u rešavanju problema i nalaženju odgovarajućih rešenja. Pogledate predavanje Nede Mirković i saznajte više o značaju motivacije u poslovanju.

Neda Mirković je diplomirani psiholog, sertifikovani REBT terapeut Instituta Albert Elis iz Njujorka i konsultant internacionalne kompanije Human Synergistics. Od početka karijere bavi se primenom stečenih psiholoških znanja u biznisu, pružajući jedinstven spektar usluga u oblasti razvoja zaposlenih i razvoja organizacija. 

Osnivač je i direktor agencije SINAPSA, specijalizovane, pre svega, za pružanje usluga kompanijama u razvoju HR sistema, unapređenja interne organizacije kroz najsavremenije metode korporativnog razvoja. 

Takođe, SINAPSA je prepoznata po uslugama usmerenim na razvoj pojedinaca i postizanje njihove veće lične efikasnosti i produktivnosti. Posebna Nedina specijalnost jesu različiti treninzi namenjeni budućim profesionalcima u HR-u, kojima sa lakoćom prenosi stečena znanja i pomaže im da ovladaju različitim HR alatima kako bi još uspešnije obavljali svoj posao.

Napomena: Live stream će biti dostupan 26. juna, od 17:25h na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja