Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Marketing, oglašavanje i prodaja nepokretnosti

U sredu, 25. maja, od 17:30h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Marketing, oglašavanje i prodaja nepokretnosti”

0Naučite više o karakteristikama marketing okruženja tržišta nepokretnosti. Poslušajte šta treba da sadrži marketing plan prodaje nepokretnosti. Ne propustite korisno predavanje Aleksandra Đurovića.

Aleksandar Đurović je upravni direktor kompanije NLB group, sa osnovnim zadatkom da planira i sprovodi dugoročne planove razvoja kompanije, donosi odluke o razvoju, predvodi je i predstavlja u javnosti. Takođe, Aleksandar je i zastupnik NLB grupe u kancelarijama u Beogradu zadužen za sve poslove u oblasti nekretnina koje kompanija obavlja u Srbiji, Makedoniji, Republici Srpskoj i Bugarskoj.

Stručnjak je za oblast prometa nepokretnosti sa decenijskim iskustvom u oblasti poslovnog pregovaranja, razvoja biznis strategije, strateškog i projektnog planiranja… Tokom karijere zauzimao je odgovorne pozicije u uspešnim kompanijama među kojima su Hypo Alpe Adria Banka, NLB Group, NCH Capital Inc. New York, Montenegro Investment Services doo Savills L&P…

Napomena: Live stream će biti dostupan 25. maja od 17:25h.

Arhiva događaja