Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Liderstvo

U četvrtak, 17. maja, od 17:30h putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Liderstvo”.

0Saznajte koja je razlika između lidera i menadžera, koje osobine menadžera čine liderom i zašto su lideri potrebni organizacijama.

Dr Svetislav Paunović je redovni profesor Beogradske bankarske akademije – Fakulteta za bankarstvo, osiguranje i finansije. Ima dvadesetogodišnje univerzitetsko iskustvo u izvođenju nastave iz oblasti preduzetništva, upravljanja malim biznisom, liderstva i finansijskog menadžmenta. Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Realizovao je studijske boravke u Norveškoj, Engleskoj, Kanadi, Grčkoj, Italiji i Nemačkoj.

U dosadašnjoj karijeri je kao konsultant učestvovao na brojnim međunarodnim projektima iz oblasti razvoja preduzetništva u Srbiji. Takođe je angažovan i na pružanju konsultantskih i trening usluga malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima u oblasti poslovnog planiranja i definisanja poslovnih strategija. Autor je brojnih knjiga, udžbenika i članaka iz oblasti preduzetništva i unapređenja preduzetničkog obrazovanja. Član je ERENET-a , Mreže za preduzetničko obrazovanje univerziteta centralne Evrope.    

Napomena: Live stream će biti dostupan 17. maja od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja