Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Kako pokrenuti i uspešno realizovati startup ideje?

U subotu, 2. jula, od 11 časova, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite besplatan seminar „Kako pokrenuti i uspešno realizovati startup ideje?”, u organizaciji Centra za razvoj karijere u Sarajevu.

0

Sve češće slušamo i čitamo o startupovima. U najširem mogućem značenju startup je firma koja traži svoj poslovni model, odnosno način da radi što svaka firma na završetku mora raditi: profitirati. Da li ste znali da je glavni izvoz balkanskih zemalja postao export startup rešenja? Startup nije otvaranje nove firme, već novi inovativni pristup i rešenje za probleme koje svakodnevno srećemo. Kako pokrenuti startup za 1 evro? Posao koji možete pokrenuti bez obzira gde se nalazite na planeti. Pet najvažnijih stvari za uspeh jednog ovakvog projekta su ideja, strategija, finansiranje, tim sa kojim radimo i tajming.

Teme koje vas očekuju na seminaru:

  • kako započeti od nule,
  • koji su prvi koraci,
  • kako pokrenuti i realizovati startup, 
  • motivacija,
  • otvaranje konkursa za ideje i podrška u realizaciji,

i još mnogo toga.

Predavanje će održati Nikola Lelek, preduzetnik. Rođen je 29. decembra 1984. godine u Sarajevu. Radno iskustvo je stekao u kompanijama Carlsberg Srbija, Comtrade Srbija, SSA AG Marketing / Consulting New York, USA. Osnivač je Euro Dizajna.

Live stream

Live streamu možete pristupiti 2. jula od 11:00h, klikom na link.

Arhiva događaja