Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Internet Law Basics

U sredu, 19. septembra, od 17:00h, putem streama moći ćete da pratite predavanje „Internet Law Basics”.

0Pogledajte predavanje Žarka Ptičeka i saznajte više o pravnim aspektima online poslovanja, o zaštiti intelektualne svojine, zaštiti podataka, zaštiti od diskriminacije i drugim temama.

Žarko Ptiček je diplomirani pravnik. Po završetku studija otpočinje rad u advokatskoj kancelariji Ptiček, čije polje delovanja sa privrednog prava i zastupanja privrednih društava pred sudovima proširuje na IT pravo i zastupanje stranaka u visokotehnološko-pravnim stvarima. Zahvaljujući bogatoj praksi u specifičnoj grani prava, pozivan je da učestvuje u izmenama i dopunama Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o deviznom poslovanju, kao i u izradi relevantnih podzakonskih akata i publikacija.

Predavač je u Školi veb-novinarstva Udruženja novinara Srbije i na Startup Akademiji, kao i učesnik mnogobrojnih panel-diskusija, tribina i konferencija koje za temu imaju internet poslovanje, upravljanje internetom i internet pravo – Anti-ACTA tribina, Dani internet domena Srbije, Euro DIG, Webiz Zrenjanin, EWF Bor, Tvitomanija Novi Vinodolski, Startup Live Novi Sad, eTrgovina Subotica itd. U maju 2013. izabran je za člana Statutarne komisije RNIDS-a, čiji je zadatak, između ostalog, tumačenje propisa iz oblasti registracije .rs internet domena.

Napomena: Stream će biti dostupan 19. septembra od 16:55h na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja