Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Blog Management and Bloggers Relations

U četvrtak, 19. jula, od 17:30h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Blog Management and Bloggers Relations”.

0Kako kreirati kompanijski blog? Kako upravljati odnosima sa blogerima? Zašto su uopšte važni poslovni odnosi sa blogerima? Odgovore saznajte na predavanju Jasne Komatović. 

Jasna Komatović je menadžer za korporativne komunikacije u kompaniji Prozone – IT Solutions, koja posluje u oblasti razvoja i implementacije softvera, informacionih sistema, sistema poslovne inteligencije i e-business rešenja. Ima preko 15 godina radnog iskustva u marketingu i tržišnim komunikacijama. Poslednjih godina profesionalno se usavršavala u oblastima poslovne primene interneta i elektronskog poslovanja, trgovine i komunikacija u IT kompanijama Positive, kao direktor marketinga, i Internet Group, na poziciji CEO.

Autor je i urednik sajta koji je 2009. ušao u Top 50 sajtova u Srbiji po časopisu PC Press u kategoriji Tehnologija. Idejni je tvorac, urednik i jedan od autora kompanijskog bloga Positive. Od 2012. godine predsednica je Upravnog odbora Vojvodina ICT Cluster.

Napomena: Live stream će biti dostupan 19. jula od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja