Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Advertising Campaign Organisation and Optimisation

U utorak, 20. februara, od 17:30h, putem LIVE STREAMA moći ćete da pratite predavanje „Advertising Campaign Organisation and Optimisation”.

0Ne propustite predavanje Ljiljane Vučetić i naučite više o organizovanju i optimizaciji promotivnih aktivnosti kroz različite tipove kanala komunikacije.

Ljiljana Vučetić je nakon diplomiranja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu i usavršavanja na De Anza Collegeu u Kaliforniji (Masovne komunikacije) radila kao novinar u više domaćih medija. Karijeru je nastavila u sektoru Odnosi sa javnošću i marketing u internacionalnoj kompaniji, a potom u redakcijama novih online medija. U okviru portala radila je kao novinar, urednik rubrike i sajta, gde je stekla iskustvo u kreiranju i plasiranju online sadržaja, a zatim je prešla u menadžerske strukture novih medija. Ima iskustvo u oblasti promocije i izgradnje brenda, online i native advertajzingu, kao i u menadžmentu online medija. Sajtovi na kojima je radila nalaze se u top 10 najposećenijih u našoj zemlji.

Napomena: Live stream će biti dostupan 20. februara od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja